Mijn passie en ervaring wil ik graag delen met U!

Mijn gerechten kenmerken zich met; eerlijk, eenvoud, dagvers. Een zintuigelijke ervaring van de pure keuken in al haar uitbundige eenvoud geserveerd. In onze keuken wordt gewerkt met producten die met respect voor milieu, mens en dier zijn geproduceerd, liefst biologisch, duurzaam en fair-trade. De gerechten zijn met enof zonder vlees en vis, maar worden altijd met liefde en zorg bereid.

Om mijn passie met u te delen zijn er diverse mogelijkheden; van verste pasta maken in een groep, romantisch koken voor twee, een op een in een privé kookworkshop of een echte chef-kok worden als kinderfeestje.

Image
Image
Image
Image

U kunt ook heel eenvoudig uw arrangement samenstellen
Slapen aangevuld met een van de activiteiten of workshops. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op! In overleg kunnen we dan een speciale workshop samenstellen.

Workshops

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Fair kookworkshop of de kosten hiervan? Neem vrijblijvend contact op voor een offerte, of vraag ons bijvoorbeeld naar de mogelijkheden van een van de workshops. Schroom niet, wij horen graag van u en verwelkomen u graag tijdens een van onze kookworkshops.