Laat u verwennen door het Pure koken van Leon uw Bio kok

Mijn gerechten kenmerken zich met; eerlijk, eenvoud, dagvers. Een zintuigelijke ervaring van de pure keuken in al haar uitbundige eenvoud geserveerd. In onze keuken wordt gewerkt met producten die met respect voor milieu, mens en dier zijn geproduceerd, liefst biologisch, duurzaam en fair-trade. De gerechten zijn met en / of zonder vlees en vis, maar worden altijd met liefde en zorg bereid.

U kunt vooraf aangeven wat u niet mag eten (bijna alle diëten mogelijk) of niet lust. 3-gangen voor- hoofd en nagerecht of alleen een hoofd gerecht, of 2- gangen.

Image
Image
Image
Image

Bio-Kok aan huis

Laat u verwennen door het Pure koken van Leon uw Bio kok aan huis. Een geheel verzorgd diner in uw eigen huis. Geen hoofdbrekens over de menusamenstelling. Geen stress achter het fornuis. En alle tijd en aandacht om lekker te kletsen met de tafelgenoten. Want Leon zorgt voor alles.

Voordat Leon in uw keuken aan de slag gaat, vindt er altijd een gesprek plaats waarin duidelijk wordt gemaakt hoe de avond zal verlopen, welke gerechten er worden bereid en wat uw eigen rol tijdens de avond zal zijn.

Prijs indicatie

Drie gangen menu € 23,50 p.p.
Vier gangen menu € 25,50 p.p.
Vijf gangen menu € 31,50 p.p.
High tea € 18,95 p.p.
Moord diner € 31,50 p.p. tot 9 personen
Tapas / borrel plank € 25,50 p.p. tot 20 personen

In principe kookt de kok voor gezelschappen van 6 tot 12 personen.

Start kosten € 25,00 (10 KM v.a. Beesel)
Start kosten € 30,00 (30 KM v.a. Beesel)

Voor gezelschappen van 4 tot 6 personen.

Start kosten € 35,00 (tot 10 KM v.a. Beesel)
Start kosten € 45,00 (tot 30 KM v.a. Beesel)

Voor gezelschappen van 2 personen.

Start kosten € 45,00 (tot 10 KM v.a. Beesel)
Start kosten € 55,00 (tot 30 KM v.a. Beesel)

Prijzen zijn incl. de afwas evt servies, bestek en servetten het decoreren van de tafel (de keuken wordt zo achtergelaten zo als hij ontvangen is).Biologische Catering