Beleef de prachtige omgeving

Chambre d'Hotes te Beesel is gevestigd in een natuurrijke omgeving tussen de Duitse grens en de Maas in. Beesel is een gezellig kerkdorp in Limburg met een sfeervol marktplein. Er is veel te beleven zoals de twee kasteeltjes, diverse kapelletjes en nog twee bijzondere molens.

Er zijn prachtige natuurgebieden in de omgeving, zoals het uitgestrekte natuurgebied Swalm-Nettetal of de Maasduinen. Het Nationaal Park de Groote Peel is in 35 minuten rijden te bereiken. Wandelaars, fietsers, ruiters en watersporters kunnen hier hun hart ophalen. Fietsen zijn bij de B&B te huur.

Ook ligt Beesel vlakbij de steden Venlo, Roermond en Düsseldorf. Düsseldorf is een leuke (winkel-)stad en koopjesjagers kunnen scoren in de outletcenters van Roermond en het Vlaamse Maasmechelen.

Beesel centrum
Kunstwerk draak beesel
kasteel nieuwe broeck beesel
Molen aan de maas Beesel

Beesel is vooral bekend door het Draaksteken, een openlucht schouwspel over de legende van Sint Joris en de Draak. Eens in de zeven jaar staat heel Beesel in het teken van deze oeroude strijd tussen goed en kwaad. In 2012 is het Draaksteken officieel als traditie toegevoegd aan de Nationale Inventaris van het Immaterieel Cultureel Erfgoed in Nederland. Een bijzondere erkenning voor dit openluchtspektakel, dat hiermee als eerste Limburgse traditie is opgenomen op de erfgoedlijst.


Arrangementen

U kunt ook heel eenvoudig uw arrangement samenstellen 
Slapen aangevuld met een van de activiteiten of Fair Koken Workshops. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op! In overleg kunnen we dan een speciaal arrangement samenstellen. De arrangement prijzen gelden voor de kamers met de gedeelde badkamer, prijzen voor een persoon of een extra persoon op de kamer op aanvraag.